karácsonyra ajándék

Karácsonyi Ajándék Ötletek, karácsonyra ajándék

Ajándék karácsonyra, karácsonyi ötletek, karácsonyra ajándék

Egyre közelebb kerülünk az idei karácsonyhoz, ezen a héten is készültem Nektek egy pár termékkel, amik igen kedvelt, népszerű karácsonyi ajándékok.

Próbáltam változatosan összeválogatni az ajandek otleteket, hogy  mindenkinek a kedvére legyen az idei karácsonyi ajándék, amit a fa alatt talál!

Az e heti első karácsonyi ötletünk idei karácsonyi mintájú bögréink és meseszép párna!

Szeretitek bögréinket, igen népszerűek a webshopban, amit nem is csodálok, hisz szuper ötlet, ha valami apró ajándékot adnál!

Most két aranyos, macis karácsonyos mintájút hoztam, kék és piros színben!

„ Boldog Karácsonyt” szöveg szerepel rajta, aranyos kis macikkal.  Nagyszerű karácsonyi ötlet férfiaknak, nőknek egyaránt!

A bögre űrtartalma 3dl, és 1194 Ft– ért tudod megvásárolni.

Kávéhoz, teához, dísznek is kiváló! Mutatós ajándék karácsonyra!

Nézz szét karácsonyi bögréink között, ha ezek a bögrék mégsem nyerik el tetszésedet, mert sokféle karácsonyi mintájú bögre közül válogathatsz weboldalunkon!

A képen szerepel még egy párna is ugyanezzel a mintával, amit ha ide kattintasz, szintén meg tudod vásárolni!

Párnánk csak piros színben készül, mérete: 26cm x 26cm . Válogass kedvedre karácsonyi párnáink között itt!

Többféle méret, forma és minta közül választhatsz!

Akár kis ajándékcsomagot is összeválogathatsz, ha egy párna-bögre párosítást választasz, úgy mint a képen szerepel, így biztosan csodás karácsonyi ajándékot sikerül az idei karácsonyfa alá csempészni!

Következő ajándék karácsonyra Nagypapának!

Nagypapa bizonyítvány nagypapának!

Különleges ajándék nagypapának, egyedileg, névre szólóan osztályozható bizonyítvány.

Kedvelt termék a weboldalon, kreatív kis karácsonyi ötlet.

Mérete: 18.5cm x 20cm, ára: 2032 Ft.

Válogass nagypapáknak szóló ajándék ötleteink között és találd meg a számára legjobb karácsonyi ajándék ötletet!

Harmadik ajándék ötletem is a legpraktikusabb ajándékötlet, karácsonyi bögre! (bögréinket mindig ajánlom, mert nagyon kedvelt termék a webshopban és tényleg nagyon jó ajándék tud lenni mindenkinek és minden alkalomra)

Minden meleg ital jobban tud esni az ünnep estéjén egy karácsonyi mintájú bögréből!

Bögréink nagyon szépek, emellett nagyon népszerűek is, szóval minden héten ajánlok belőlünk, csodás karácsonyi ajándékok!

A képen szereplő bögrén: „ Szeretni és szeretve lenni a legcsodálatosabb dolog a világon” szöveg szerepel. Adhatod barátoknak, rokonoknak, munkatársaknak, ismerősöknek, nőknek, férfiaknak, fiataloknak, időseknek, szó szerint mindenkinek tökéletes ötlet!

Ajánlanám mellé a következő képen szereplő díszpárnát, szintén ezzel a mintával!

Itt tudod megrendelni, ha felkeltettem érdeklődésedet és megtetszett ez a minta, szerintem nagyon aranyos, szívhez szóló ajándék karácsonyra!

Ezen a héten ezekkel az ajándékokkal készültem, viszont nézz szét bátran karácsonyi ajándékaink között, karácsonyfadíszeink között, karácsonyi párnáink, karácsonyi kötényeink között is!

Bármilyen problémád, kérésed lenne, ha valamiben segíthetünk, keress bátran elérhetőségeinken, emil-ben, telefonon, vagy facebook oldalunkon!