karácsonyra ajándék ötletek
NyitólapAjándék ötletekTermékekOnline fotókidolgozásÁrlistaKosárKarácsonyi hírek, ötletekOldalajánlóKapcsolat

Szilveszteri sms, újévre sms-ek, idézetek

Címkék - Boldog-Új-Évet-Kívánok, jókívánságok, mobil, nevetés, poénok, Szilveszterre, telefon, újévre-sms-ek, ünnepekre, viccek
Szilveszteri sms, újévre sms-ek, idézetek  - Szilveszteri sms, újévre sms-ek, idézetek
Szilveszteri sms, újévre sms-ek, idézetek
Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BÚÉK! 1 - A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! BÚÉK!!!
2 - Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

3 - Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet! BUÉK

4 - Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jó tündérek kövessenek! B.U.É.K

5 - Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a vécében, Lagzi Lajcsi a tévében. Több rímet ide nem írok, Boldog Új Évet Kívánok!

6 - A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat! B.Ú.É.K.

7 - ... na és mit kívánhatnék neked jövőre? Kimondhatatlanul szeretetes, nagy halom pénzes, oltári mázlisos, és kívánság teljesítős BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ... szerintem ...

8 - Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt, az maradjon,- ki elindult, az haladjon.B.U.É.K!

9 - Itt a Szilveszter itt van újra,Nagypapa a Nagymamát igen vadul kúrja!Kefél a Krampusz a Medve a Farkas csak egy valaki unatkozik és SMS-t olvas!B.U.É.K.!

10 - Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon.Buék!

11 - Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de maradjunk az sms-be! B.U.É.K!

12 - Ha annyira részeg lennél, hogy nem tudnád milyen ünnep van, akkor segítek: ha egy angyal ül a szádon, ha durran a petárda és a pezsgősüveg, a malac némán fekszik, akkor SZILVESZTER VAN! És ha ez mind ma történik veled, akkor Boldog Új Évet!

13 - Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem Hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN.

14 - Kívánok Nektek 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

15 - Itt van a szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális szexre.!! BUÉK

16 - Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok Néktek sok szépet, sikeres, boldog új évet!

17 - Ünnepeljük az Óévet, ezért nem igazán emlékszem, kívántam-e már Sok Boldog Új Évet. Ha igen, bocsi, és megyek tovább bulizni!

18 - Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet. Kívánom: tegye szebbé a következő évedet! BUÉK!

19 - Lélekemelő, mindazonáltal kalória-túltengésben is gazdag Karácsonyi Ünnepeket, valamint derülátó Szilveszteri sóhajtást és elképesztően mázlista Új Évet kívánok!

20 - Részeg vagyok, bezabáltam. Rosszul lettem, ki is hánytam. De mielőtt újra hányok: Boldog új évet kívánok Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

21 - Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citromszelet lóg és ha a zacskódon sült zsír csorog, akkor berúgtál és az újévi malacot dugod! B.U.É.K

22 - Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !

23 - BÚÉK!!! ...és az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR"!!! BUUUÉK!!!

24 - Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

25 - A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BUÉK

26 - Ha a Jó Isten ma éjjel letekint az égből: tudni fogja, ma mit kérnék szívből. Áldást, Békét, Boldogságot annak, kik szívemhez mindig közel vannak. BUÉK!

27 - Sül a malac, zsírja fröcsög, Boldog új évet, te köcsög!

28 - Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

29 - Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! BÚÉK!

30 - Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni!BÚÉK!

31 - Durran a petárda itt, ott, buli itt is ott is. Egy szóval: Boldog újévet!

32 - Sok locsolót! Ja... Boldog újévet.

33 - Szilveszterkor ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

34 - Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Új Évet Kívánok!

35 - Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ú Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!

36 - Az év utólsó napján köszönteni jöttem,a pina szőréből koszorút kötöttem.A lottó számából ,ha eltalálsz vagy ötöt,a szamár seggében süljön el a tököd.B.U É K.

37 - Lágy esőben, tömör ködben, Holt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, Négykézláb az árok partján, Átölelem a világot. B.Ú.É.K.!

38 - Elfogyott a pezsgő, Elhalkult a trombita. Hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika! Dolgozz, szeress és keresd a szépet! Adjon a Jóisten Boldog Új Évet!

39 - Itt van a szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális sexre.!! BUÉK

40 - Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteidet kísérje szeretet! Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

41 - Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, sok-sok jót az új esztendőbe.

42 - Az újévben dagadjon az erszényed, kívánok szívet bivalyerőset, az iváshoz jó májat, lépet, a nőkhöz farkat, de keményet. Egyszóval kívánok Boldog Új Évet!!!

43 - Az új évben éld az életed boldogan, vidáman, ne legyen hiányod borban és p*nában! Legyen a kezedben mindig a söröd, nagymellű csajok szopják a pöcsöd!BÚÉK!!

44 - Alufelni, téligumi SL merci, tangabugyi, Tele pohár hideg pezsgő,Padlógázzal új esztendő Fék, bal három jön az árok Boldog Új Évet Kívánok !

45 - Gyönyörű a tél havasak az ágak, Jézuska hozzon neked Maláj kurvákat. Én kokaint kaptam és most éppen szállok de hamarosan így kiabálok Boldog új Évet Kívánok!

46 - Álmodban melléd bújt egy törpe ,kis farkát a seggedbe döfte.Felébredtél sajnáltad ,hogy véget ért az álom,de ne sajnáld 7 törpe van a világon. BUÉK!!

47 - 1-én, mikor kialusznak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet.Kancsal szemek, a fejek kékek, kómásan köszönnek Boldog új évet!

48 - Részeg hajnalok, mámoros éjszakák, üres asztalok, pár összetört pohár... S egy régi barát , aki Boldog újévet kíván..

49 - Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina, találjon meg téged is egy szex-őrült pina! BUÉK !!!

50 - Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok,szikráznak a fények, legyen ma szép napod,s utána Boldog Új Éved!

51 - Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép a szokás, mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet Kívánok, míg magamnál vagyok!

52- Az Új évrere kívánom: 12 hónap boldogságot, 52 hét vidámságot, 366 nap sikert, 8784 óra egészséget, ó 527040 perc jószerencsét, 31622400 másodperc örömet. Boldog újévet!

53 - Adjon Isten minden szépet, Irigyeknek békességet, Adjon Isten minden jót, Hazug szájba igaz szót.
Hontalannak menedéket, Éhezőknek eleséget, Tollat író kezébe, Puját asszony ölébe.
Legényeknek feleséget, Szegényeknek nyereséget, Áfonyát a havasra, Pisztrángot a patakba.
Istenhitet a pogánynak, Hű szeretőt a leánynak, Szép időben jó vetést, Szomorúknak feledést.

Sarkvidékre hideg telet, Az árváknak jó kenyeret, Fegyvereknek nyugalmat, Szelíd szónak hatalmat.
Betegeknek egészséget, Fuldoklóknak reménységet, Vitorlának jó szelet, Napfényből is öleget.
Jó lövést az ordasokra, Nyíló ajtót vaskapukra, Vándoroknak fogadót - Isten adjon minden jót! - Bartal Klári

54 - Adjon az új év, amit a régi nem adott: nevető örömet, édes bánatot; adjon az is, aki még nem adott, hidegben meleget, melegben árnyékot; kálváriánkban könnyű keresztet, szőlőtőkénkre nehéz gerezdet, ha száraz a mezsgye adjon az ég, bőséges esőt, de ne legyen jég; fagyosszentek ne hozzanak veszélyt, gazdaszívekben ébresszenek reményt; minden haragos béküljön jóra, kaszálókon viruljon pünkösdirózsa;

adjon az isten mindig jó napot, templomainkban áldásos papot; ültessenek a kertbe legalább egyet, teremjenek fáink roskadva meggyet; búzatáblákba kevesebb egeret, adjon az isten puha kenyeret; adjon nekünk, ha nem is kérünk, boldog szerelmet, ameddig élünk. - Csata Ernő

55 - „Hogy boldog lehess, 3 kincset keress: Higgy, remélj, szeress. Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket mit csak lehet!”

56 - Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt, az maradjon,- ki elindult, az haladjon.

57 - Eldöcögött már az ó-év szekere, Ez a szekér sok-sok gonddal volt tele. Pusztuljon hát nyikorogva-zörögve, Búját-baját felejtsük el örökre. Asztalunkon mindig legyen friss kenyér, jó anyámnak mosoly legyen két szemén. S a Jó Isten, kit félünk és imádunk, Áldja meg két szent kezével családunk.

58 - Dicsértessék a jó Isten Krisztus! Angyal szál az égből, ruhája hófehér csillagokon lépdel, míg a földre le ér. Jobbjában az új év, még fátyol borítja, de az ó esztendőnek készen már a sírja. Angyal édes angyal, lebbentsd föl a fátylat, hogy az új esztendőben ne érjen sok bánat. Hozz reánk örömet, áldást, békességet, hogy melegebben süssön a nap a házunk felett. - Nyitragesztei /felvidék/ népköltés

59 - Örömötök sok, bánatotok semmi. Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyetek mindig vidámak, Örüljetek minden szépnek, Én így kívánok nektek BOLDOG ÚJ ÉVET!

60 - Adjon Isten minden jót, Vegye el mind a nem jót! Mitől félünk mentsen meg, Amit várunk legyen meg Ez ÚJ ESZTENDŐBEN!

61 - Itt az Újév, új jót hozzon, Régi jónktól meg ne fosszon. Hogyha új jót nem is hozhat, Vigye el a régi rosszat! - Háromszéki rigmus

62 - "Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon." - Vaughan, Bill


Még több SMS Karácsonyra és Szilveszterre a tutilapok oldalán - www.tutilapok.hu

Szólj hozzá a cikkhez - 0 hozzászólás - 2010-12-30 20:33:42
Ajánlott oldalak
Keresés   -   Válassz témakört a legördülő menü vagy az ikonok segítségével
Keresés
Hírek, érdekességek Karácsonyra ajándékok Karácsonyi receptek Karácsonyra tippek, ötletek Karácsonyi, újévi sms-ek Karácsonyi versek, énekek, dalszövegek
Szólj hozzá
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, most könnyen és gyorsan megteheted.
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás - legyél Te az első
SimultanOnline