karácsonyra ajándék ötletek
NyitólapAjándék ötletekTermékekOnline fotókidolgozásÁrlistaKosárKarácsonyi hírek, ötletekOldalajánlóKapcsolat

Szilveszteri sms, SMS-ek, új évi sms

Címkék - BUÉK!-Boldog-Új-Évet, jókívánságok-újévre, milliók-kívánják, minden-évben, mobil-sms, szilveszteri-sms, telefon, tuti, újévi-sms
Szilveszteri sms, SMS-ek, új évi sms  - Szilveszteri sms, SMS-ek, új évi sms
Szilveszteri sms, SMS-ek, új évi sms
Újévi kismalac farka lógjon a szádba,hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, ilyen boldog új évet kívánok én Néked! - Itt van a szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális szexre! BÚÉK!
Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

A világ bármely részén élsz, és bárki vagy Szeretném, hogy légy egy kicsit Boldogabb! Kívánj igazabb ünnepet, kívánj igazabb életet, Ahogyan én Neked! Boldog Új Évet!


Éjféltől új év köszönt le ránk, holnaptól 2009-et ír az egész világ, s ha az óra elüti a 12, jó kedvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! BÚÉK!

Sül a malac, zsírja fröcsög, Boldog új évet, te köcsög!

Elsején amikor kialszanak a fények, A detoxikálóban kezdődik az élet! Kómás tekintetek,a fejek zöldek-kékek, Kívánok most Neked Boldog Újévet!

Utolsó napján ennek az évnek, a cigány csemeték megint útra kélnek, azt kívánom neked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad! BÚÉK.

Eljött hát az ó év utolsó napja vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BÚÉK !

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: Boldog Új Évet Kívánok!!

Nem kívánok senkinek se különösebben nagy dolgot. Mindenki, amennyire tud, legyen boldog. Érje el, ki mit szeretne, s ha elérte, többre vágyjon,s megint többre. Tiszta szívből ezt kívánom.

Adjon az Isten szerencsét, szerelmet, forró kemencét. üres vékámba, gabonát, árva kezembe parolát, lámpámba lángot, ne kelljen korán az ágyra hevernem, kérdésre választ ő küldjön, hogy hitem széjjel ne dűljön, adjon az Isten fényeket, temetők helyett életet - nekem a kérés nagy szégyen, adjon úgyis, ha nem kérem. (Nagy László - Adjon az Isten)

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK!

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! BÚÉK!!!

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet! BUÉK

Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jó tündérek kövessenek! B.U.É.K

Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a vécében, Lagzi Lajcsi a tévében. Több rímet ide nem írok, Boldog Új Évet Kívánok!

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat! B.Ú.É.K.

... na és mit kívánhatnék neked jövőre? Kimondhatatlanul szeretetes, nagy halom pénzes, oltári mázlisos, és kívánság teljesítős BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ... szerintem

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt, az maradjon, ki elindult, az haladjon. B.U.É.K!

Itt a Szilveszter itt van újra, Nagypapa a Nagymamát igen vadul kúrja! Kefél a Krampusz a Medve a Farkas csak egy valaki unatkozik és SMS-t olvas! B.U.É.K.!


Még több SMS Karácsonyra és Szilveszterre a tutilapok oldalán - www.tutilapok.hu

Szólj hozzá a cikkhez - 0 hozzászólás - 2010-12-30 20:11:02
Ajánlott oldalak
Keresés   -   Válassz témakört a legördülő menü vagy az ikonok segítségével
Keresés
Hírek, érdekességek Karácsonyra ajándékok Karácsonyi receptek Karácsonyra tippek, ötletek Karácsonyi, újévi sms-ek Karácsonyi versek, énekek, dalszövegek
Szólj hozzá
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, most könnyen és gyorsan megteheted.
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás - legyél Te az első
SimultanOnline