karácsonyra ajándék ötletek
NyitólapAjándék ötletekTermékekOnline fotókidolgozásÁrlistaKosárKarácsonyi hírek, ötletekOldalajánlóKapcsolat

Karácsonyra ajándékok saját kézzel

Címkék - ajándék, dísz, egyedi, Karácsony, Kellemes-Békés-Ünnepeket, kézzel-készített-ajándék, saját-kézzel, ünnepek
Kézzel készített ajándékok Karácsonyra - Karácsonyra ajándékok saját kézzel
Kézzel készített ajándékok Karácsonyra
A szeretet ünnepével közeledve elgondolkodtató, hogy melyik szerettünket mivel lepjük meg. Karácsony napján hagyomány egymást valamivel meglepni, ami által kifejezzük szeretetünket. Pár ajándék ötletet szeretnék ez a cikk által mindenkinek ajánlani. A karácsony közeledte felperzseli mindenki vágyát, álmát. Mindenki szeret kapni, de a legjobb érzés adni.
Sokan időhiányuk vagy más egyéb okok miatt a személytelenebb és könnyebb, de drágább ajándékozási formát választják. Így bármilyen ajándékot meg lehet venni, amire a pénzünk futja.

Ha valaki mégis úgy gondolja, hogy szeretne valami különlegeset adni, amit csak ő adhat, amiben minden tehetsége, minden szeretete és saját stílusa benne van, bátran kezdjen hozzá!

Ne féljen kísérletezni, hiszen egy örök emléket ad kedvesének, családjának, barátainak. Karácsony után nem sokkal újévet kezdünk, ezért remek ötletnek bizonyul egy fali vagy asztali naptár készítése az újévre megfűszerezve saját fotóinkkal. Szedjük, tehát össze a hónapokhoz szükséges fotóinkat és a számítógépünk segítségével szerkesszünk egy személyre szabott naptárat, minek köszönhetően szerettünk, véletlenül sem felejti el a fontosabb időpontokat. Ha elkészült, nyomtassuk ki és fűzzük le és egy szép masnival máris a fa alá is, kerülhet. Ezzel az ajándékkal párunkat ki is pipáltuk, most jöhet a család. Apának én szívem szerint egy varázsgömböt készítenék a saját közös fotónkkal.

Ezt a következőképpen kell elkészíteni - Hozzávalók: glitter globe, desztillált víz, glicerin, csillámpor, vagy műhó, kép csomagolópapírról, vagy fotó
Elkészítése: A gömböt megtöltjük fele rész desztillált vízzel és fele rész glicerinnel, amibe előzőleg elkevertük a csillámport vagy a műhót.

A glicerin mennyiségével szabályozható, hogy milyen gyorsan vagy lassan essenek vissza a csillámok, vagy a hópelyhek. A választott képet két példányban vágjuk ki a csomagolópapírról, és helyezzük be úgy a gömbbe, hogy a kettő közé kerüljön a szivacs.

Most anya következik: Neki egy angyalkás tányért találtam ki. Ezt a következőképpen készítettem el.

Hozzávalók: üvegtál, szalvéta, dekupázs ragasztó, repesztőlakk, akrilfesték fehér és arany színben és lakk.
Elkészítése: Zsírtalanítjuk a tálat alkohollal, majd a kivágott szalvétát rádekupázsoljuk.

Az egész tálat kenjük be a ragasztóval. Száradás után kenjük be a repesztőlakkal. Miután a lakk megszáradt, fehér festékkel fessük le. Vigyázz, hogy ugyanazon a helyen csak egyszer fesd, mert különben nem fog megrepedezni a festék. Hajszárítóval gyorsíthatunk a száradáson.

Ezután következik az arany festék, amit két rétegben festettem fel. Száradás után lefújtam lakkal, így tartósabb lesz a tál. Most már csak a testvérem maradt. Neki egy gyertyát gondoltam, mivel nagyon szereti az illatokat, a fényt és magát a gyertyákat. Ezt a következőképpen készítettem el.

Hozzávalók: papírcsíkok, ragasztó, gyertya, szalag, üvegtányér/üveglap.
Elkészítése: Papcsíkokból quilling technikával elkészítem a virágokat/leveleket.

A gyertya köré ragasztok egy szalagdarabot. Majd a szalagra ragasztom rá a papírdíszítést. Ezeket, az ajándékokat a legvégén becsomagolom és a karácsonyfa alá, teszem családomnak és páromnak. Ezután pedig mindenkinek Kellemes Békés Ünnepeket!
Szólj hozzá a cikkhez - 0 hozzászólás - 2010-11-02 06:10:00
Ajánlott oldalak
Keresés   -   Válassz témakört a legördülő menü vagy az ikonok segítségével
Keresés
Hírek, érdekességek Karácsonyra ajándékok Karácsonyi receptek Karácsonyra tippek, ötletek Karácsonyi, újévi sms-ek Karácsonyi versek, énekek, dalszövegek
Szólj hozzá
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, most könnyen és gyorsan megteheted.
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás - legyél Te az első
SimultanOnline