karácsonyra ajándék ötletek
NyitólapAjándék ötletekTermékekOnline fotókidolgozásÁrlistaKosárKarácsonyi hírek, ötletekOldalajánlóKapcsolat

Karácsonyi akciót indít a Telenor

Címkék - ajándék, akció, Galaxy-Tab, karácsony, okostelefonok, Samsung, Symbian-3-, Telenor-karácsonyi-akciója, ünnepek, Windows-Phone-7
Telenor akciók karácsonyra - Karácsonyi akciót indít a Telenor
Telenor akciók karácsonyra
A Telenor bemutatta karácsonyi termékportfólióját: két készülékkel bővül az androidos okostelefonok választéka, érkezik a Samsung Galaxy Tab, bemutatkoznak az új Windows Phone 7 és a Symbian 3 operációs rendszereken futó okostelefonok, emellett a szolgáltató hat készülék árát 25%-kal csökkenti. A Telenor karácsonyi akciója három kéthetes periódusból áll, az első kedvezményes időszak november 16-án indul.
A 25%-os árcsökkentés egyes felső kategóriás okostelefonokra, illetve további készülékekre is vonatkozik. December elejétől a Telenor ajánlatában megtalálhatjuk a Samsung, LG és HTC legújabb okostelefonjait, melyek közül bizonyos készülékek Androiddal vannak felvértezve, valamint bemutatkoznak az LG Optimus 7 és a Samsung Omnia 7 az új Windows Phone 7-es készülékek.

Az újgenerációs androidos Samsung Galaxy Tab novemberben jelenik meg a cég kínálatában. Mind a SimplyAll, mind a SimplyAll+ csomag havidíja 500 forinttal csökken, az adatforgalom pedig növekszik az új és a már meglévő előfizetők számára is: a SimplyAll a korábbi 200 MB helyett mostantól 500 MB, a SimplyAll+ 1GB adatforgalmat biztosít az eddigi 400 MB helyett. A számítógépen és laptopon mobilinternetezni vágyó új előfizetők november 16-tól fél éven keresztül fél áron internetezhetnek.

"Fél éve folyamatosan bővítjük az okostelefonok portfólióját, valamint egyéb termékválasztékunkat, és nagy várakozással tekintünk az androidos okostelefonok gyors globális és hazai terjedésére is. Ezért ezek a készülékek a karácsonyi kollekció fontos darabjai" - mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország Kereskedelmi Vezérigazgató-helyettese. "Azzal, hogy folyamatosan a legújabb operációs rendszerekkel futó okostelefonokat vezetünk be és emellett hat népszerű készülék árát negyedével csökkentjük, reméljük, hogy mindenkinek tudunk valamit nyújtani, függetlenül attól, hogy a tartalom vagy a trendiség a vásárlás fő szempontja", tette hozzá.
Szólj hozzá a cikkhez - 0 hozzászólás - 2010-11-15 21:57:23
Ajánlott oldalak
Keresés   -   Válassz témakört a legördülő menü vagy az ikonok segítségével
Keresés
Hírek, érdekességek Karácsonyra ajándékok Karácsonyi receptek Karácsonyra tippek, ötletek Karácsonyi, újévi sms-ek Karácsonyi versek, énekek, dalszövegek
Szólj hozzá
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, most könnyen és gyorsan megteheted.
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás - legyél Te az első
SimultanOnline